OM OSS

REC Nordic

Re-Create Nordic Products (REC Nordic) skapades ur myllan av en idérik samling personer med lång erfarenhet av utförande entreprenad, tillverkning och formulering av ytskydssprodukter. I branschen fanns ett vakuum som man ville fylla -att tillhandahålla bra produkter som är enkla att använda, förpackat med en stor portion kunskap. Idag kan man köpa en burk golvfärg i butik, men ingen vet vilken maskin som behövs för att preparera golvet på ett bra och enkelt sätt.

Ansvarar Du för fastigheter och skötsel, skall du få en bra information om hur du utför en dammbindning/målning/beläggning. Sitter inte tummen mitt i handen, kan du få vägledning att måla ditt garage eller tvättstuga. Är Ni ett entreprenad bolag, föreskrivare/beställare finns det miljövänliga alternativ att erbjuda era kunder.

Utöver ovanstående så kommer vi att skräddarsy en produktportfölj till betongindustri, och lantbruk. För betongslipnings företag kommer det att tas fram en bra mix av ytskydd och lagningsmaterial. Vi kommer att vara återförsäljare för etablerade märken inom betongrenovering/ytskydd för att bli kompletta som leverantör.

Är Ni i idag tillverkare/återförsäljare inom ytskydd, så kan vi hjälpa till med att skräddarsy kompletta system att fylla Er produktportfölj med.

Välkomna till REC Nordic!